×
Voertuig Inspectie Services
Share this page

Voertuiginspecties. Alles in eigen hand.

De ontwikkelingen in de mobiliteit markt laten zien dat het aantal bestuurderswissels per contracttermijn verder zal toenemen. Meer bestuurderswissels betekent ook meer voertuiginspecties – en dus hogere kosten. Dat vraagt om manieren om voertuigen sneller, beter en goedkoper te inspecteren. Dat kunt u nu helemaal zelf doen, met de app van CED.

De Voertuig Inspectie Services app van CED. Flexibele mobiliteit, flexibele kosten.

Meer bestuurderswissels, meer voertuiginspecties
De wereld van mobiliteit verandert. De trend wijst op een beweging van bezit naar gebruik van auto’s en de behoefte aan flexibiliteit neemt toe. Leasecontracten gaan daardoor steeds meer variëren en er ontstaan nieuwe contractvormen. Hierdoor stijgt het aantal bestuurderswissels per termijn, waardoor bedrijven vaker voertuiginspecties moeten uitvoeren. Dit is al gauw een kostbare aangelegenheid.

Zelf voertuigen inspecteren met onze app
Om deze kosten te beheersen, heeft CED samen met een van haar partners een unieke app ontwikkeld waarmee iedereen heel eenvoudig eigenhandig een voertuig kan inspecteren. Specifieke kennis van voertuigen is niet nodig. De app kent verschillende talen. Zo kan bijvoorbeeld de intake in het Nederlands plaatsvinden, de data in het Engels opgeslagen worden en de rapportage in het Spaans geproduceerd worden. Makkelijker kan het niet.

Inspectie gedaan, en dan?
Na de inspectie toont de app de eventuele financiële consequenties van de bevindingen. Deze zijn afhankelijk van de afspraken die u als leasemaatschappij heeft met uw klant en hersteller. CED verwerkt deze gegevens automatisch in verschillende rapportages. Wilt u ook delen van het inspectieproces uitbesteden aan CED? Dat kan. Onze voertuig inspectie service biedt u alle flexibiliteit in het proces én de kosten.

Wilt u meer weten over deze app?

Neem contact op met Peter Mues

Onbezorgd gevoel teruggeven na schade aan boot

Een zeiljacht wordt tijdens een storm losgetrokken en belandt op de rotsen van een baai in de Ionische Zee. De eigenaar wil snel duidelijkheid over de schade en advies over de vervolgstappen om zijn mobiliteit te herstellen.
Meer weten?

Snel de omvang van de schade zien na een treinongeluk | CED

Op 2 oktober 2013 ontspoorden in Remersdaal drie wagons van een goederentrein geladen met Fiat-voertuigen. De experts van CED kwamen snel ter plaatse om de complexe schade op te nemen. Hun gedetailleerde rapport vormde een goede basis voor herstel van waarde voor de getroffen bedrijven.
Meer weten?

CED blog 'snelle interventie'

25 dagen. Die tijd verstrijkt gemiddeld vooraleer er bij autoschade een schadeonderzoek bevolen wordt. Bij woningschade doet de verzekeraar er gemiddeld 74 dagen over om een opdracht aan een expert over te maken. Al die tijd is de mobiliteit of het bezit van de klant aangetast, dat wat voor hem écht van waarde is, en leeft hij in onzekerheid. Terwijl net een snelle interactie en duidelijkheid over de vervolgstappen de klanttevredenheid aanzienlijk verbeteren én de schadelast positief beïnvloeden.
Meer weten?